Om klinikken

Lægerne Holbækvej

Vi er en almen lægepraksis med fire faste læger, en fast lægevikar, en læge under uddannelse, to sygeplejersker, tre sekretærer og en sosu-assistent .

Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger, der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Vi har ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som uddannelsessted for læger, som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en kollega fra lægehuset, der står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved at “køre” dit sygesikringskort igennem terminalen, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune eller borger.dk, for at få det erstattet.

Ved kørekortfornyelse, nogle vaccinationer og attester m.v. skal du betale, da det ikke er dækket af sygesikringen. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte os.